Online meditaties

 

In deze langdurige corona periode hebben we des te meer nood aan innerlijke rust.

We worden sterk aangewezen tot inkeer, tot bezinning, tot opzoek gaan naar je ware ik, je diepe zelf en de rust te vinden. Het is belangrijk in deze tijd dicht bij ons zelf te blijven en ons niet te verliezen in angsten, frustraties en boosheid.

Ik begeleid daarom online meditaties om eerst dicht bij jezelf te komen, spanningen los te laten door een bewuste ademhalingstechniek en te aarden of te gronden om in diepe innerlijke rust te komen. We verbinden ons met de aarde en het universum en laten zoveel als kan licht, liefde en kracht instromen om ons eigen licht te versterken. Door meditatie groei je in bewustzijn en neemt in jou je licht en liefde toe en leef je meer en meer in harmonie met jezelf en anderen.

Geleide meditaties helpt om de focus te houden en minder afgeleid te worden door eigen gedachten.

Je kan aan deze online meditatie via Microsoft Teams deelnemen door je in te schrijven via email en na een kleine vrije donatie die overeen stemt met je hart krijg je op de dag zelf een uitnodigingslink toegestuurd om in te loggen.

Teams is een heel gebruiksvriendelijk platform en het is toepasbaar op smartphone, tablet, PC, laptop. Je download eerst de Teams app via de appstore op je smartphone of tablet of je installeert Microsoft-Teams op je laptop of PC.

Vervolgens klik je minimum 10 min. voor aanvang om 20u op de uitnodigingslink in je email en wacht je in de lobby tot toelating. Zo hebben we de gelegenheid om even te groeten, zien of alles bij iedereen werkt en eventuele vragen te beantwoorden en de werkingsmogelijkheden toe te lichten.

Het is de bedoeling de meditatie op het geplande uur te beginnen en na de meditatie is er indien gewenst nog de mogelijkheid tot een korte uitwisseling.

Indien je ingeschreven bent en door omstandigheden toch niet kan meedoen, gelieve me via sms te verwittigen zodat we niet onnodig wachten op iemand die er niet bij kan zijn. GSM: 0474/82 47 97