Volle maan Meditaties

 

Geleide volle maan meditaties. 

Tijdens de periode van volle maan zijn de kosmische energieën extra sterk en wordt het sterrenteken waar de maan in staat sterk beïnvloed en kunnen de deugden en ondeugden van dat teken meer ervaren worden. We verbinden ons met andere meditatiegroepen om onze groepsenergie te versterken en er zodoende een stevig lichtnetwerk over de hele wereld kan gerealiseerd worden.

Mediteren helpt je groeien in bewustzijn, diepe ontspanning te ervaren en vanuit liefde meer in balans en harmonie te leven met jezelf en anderen.

Ik begeleid jullie eerst om tot jezelf te komen en spanningen los te laten door een bewuste ademhalingstechniek om dan samen in diepe verbinding te gaan met de  aarde en vervolgens met het Universum, de Kosmos. We gaan op zoek naar  innerlijke rust, Licht en Liefde in onszelf te laten toenemen en ons "ZIJN" te ervaren.

Het verdere verloop van de meditatie zal afhangen van een bepaald onderwerp of thema. 

Na de meditatie volgt nog een korte uitwisseling om je ervaring te delen. 

Er is nog gelegenheid om een maankaart te trekken voor bewustwording.

 

Indien gewenst mag je je eigen meditatiekussen en sokken meebrengen.

Stoelen, water en koekjes zijn ter beschikking. 

Schoenen, jassen en tassen blijven in de hal en gsm's uit.

Een plekje reserveren is noodzakelijk.

 

Welkom vanaf kwartier voor aanvang om op tijd te kunnen beginnen en we sluiten uiterlijk 2u later af. In de week zal dat om 19u15 zijn en in het weekend om 10u15.

Geplande data:  06/01 - 05/02 - 07/03 - 05/04 - 05/05

Prijs:   15€/pers    per meditatie

 

Voel je je ziek, blijf dan thuis aub uit respect voor anderen. Verwittig me tijdig indien mogelijk en ik wens je een spoedig herstel.

Bedankt voor je begrip en medewerking.