Individuele begeleiding

 

Ik ben heel dankbaar dat ik ooit kennis heb mogen maken met de kosmische energie. Het deed heel wat met mij en ik kan iedereen aanmoedigen om zelf op ontdekking te gaan. Het is een pad van spirituele groei, ontwikkeling en zuivering. 

Voel je je niet goed in je vel, voel je je uit balans, wil je meer innerlijke rust en toch meer energie ervaren of meer in je kracht staan, je grenzen kunnen bewaken,  dan wil ik je graag individueel begeleiden.

Ook bij depressie, burn-out, herstel na misbruik, blokkades in het energiesysteem, laag zelfbeeld zijn healings een aanrader om het eigen genezingsproces extra te activeren en te groeien in bewustzijn.

Eerst vindt er tussen jou en mij een gesprek plaats waaruit opbouwende verrijkende inzichten vloeien waar je mee aan de slag kan.

Vervolgens kan je kiezen tussen een Reiki & Seichem healing met de energie van de 4 elementen aarde ,water, vuur en licht/lucht of een Esoterische healing

Bij een Reiki & Seichem healing op een stoel of tafel breng ik je chakra's in balans en fungeer ik als kanaal om de helende energie te laten doorstromen en via verschillende handposities op het lichaam of in de energetische lichamen te laten instromen. De healer geeft zijn eigen energie nooit weg. 

Deze healing werkt zowel op fysieke, emotionele als mentale problemen. De energie stroomt naar daar waar je het hardst nodig hebt in je lichaam en je zelfgenezingsproces wordt extra geactiveerd of gestimuleerd. Het helpt ook blokkades op te lossen wat voor zuivering, verruiming en een goede doorstroming in je lichaam zorgt. Het bevordert ook je bewustzijnsverruiming.

Je hoeft niets te voelen, het doet zeker z'n werk maar je kan een warmte of tintelingen voelen en diepe innerlijke rust en harmonie ervaren.

Bij een Esoterische healing op een stoel wordt er verbinding gemaakt op zielsniveau, de innerlijke vuren, moeder aarde en de hogere dimensies. Er wordt gewerkt met de krachtige energieën van de 7 stralen. Deze healing en zuivering brengt je etherisch en energetische lichamen in balans en zorgt voor meer harmonie, evenwicht tussen je persoonlijkheid of ego en je zielswezen wat je spirituele groei erg stimuleert.