Soul Body Fusion® Sessies

 

Versmelting van ziel en lichaam!

Soul Body Fusion® brengt het Licht van je ziel in je lichaam, in je cellen, in je DNA, een simpel maar krachtig proces om je eigen Kracht en Licht in je lichaam te integreren. Het zet je cellulair niveau weer op één lijn 'zover als nu mogelijk is' met de hoogst mogelijke geest of je zielsaspect. De ziel die een veel hogere frequentie, trilling heeft dan de frequentie van het lichaam, stimuleert de cellen van je lichaam te harmoniseren met de frequentie van je hogere zelf (ziel). Wanneer je cellen, je DNA in een hogere frequentie gaan trillen zijn deze veranderingen permanent met een oneindig potentieel omdat je ziel geen grenzen heeft. Als we hogere frequenties kunnen vasthouden en ook uitzenden, creëren we nieuwe mogelijkheden, een nieuwe werkelijkheid voor onszelf. We trekken dan mensen en gebeurtenissen aan die resoneren met onze trillingen. Door de Soul Body Fusion® techniek toe te passen kunnen blokkades die een lage trilling hebben worden opgeheven, opgelost door de hoge vibratie van de ziel. Het is als een uitzuivering en maakt plaats vrij voor nog meer zielsenergie, Licht te integreren. Het helpt ons snel te groeien in bewustzijn, het ontbrekende stuk te herontdekken in onszelf dat we nodig hebben om "Heel" te worden, om meer en meer één te worden met ons zielsaspect. Hoe meer je in verbinding of versmelting komt met je hogere zelf, hoe meer je leeft op een hogere frequentie hoe meer je voelt, ervaart, weet wie je echt bent en wie je bedoelt bent te zijn. Je beleeft een ware transformatie, je gaat steeds meer stralen en leven vanuit je hart.  De kracht van het proces is de eenvoud ervan.

Ben je geïnspireerd om Soul body Fusion te ontvangen dan wil ik je hier heel graag in begeleiden. Een sessie op zich bestaat uit 2 fases van 10 min met een korte pauze tussen. We zitten tegenover elkaar, jij in ontvangende houding met de handpalmen naar boven en ik leg mijn vingers op jouw vingers met de handpalmen naar beneden. Vervolgens zet ik de intentie dat voor altijd je lichaam op één lijn brengt en harmoniseert met de hoogste trilling van het licht van je ziel zover dat op dit moment mogelijk is.

Achteraf wordt nog de ervaring besproken en toegelicht.

Het is aangeraden na de eerste Fusion een week later een tweede Fusion te doen en dan twee weken later een derde, dus 3 Fusions in een tijdspanne van 3 weken. Het is een proces dat altijd doorgaat en naar eigen behoefte kan je later losse Fusions ontvangen of aan een groepssessie deelnemen of een Soul Body Fusion® workshop volgen. 

Fusions kan je zowel live als online (op afstand) doen, het werkt even krachtig. Wens je Soul Body Fusion® te kunnen toepassen op jezelf of 1 op 1 bij anderen nodig ik je uit om deel te nemen aan een volgende Soul Body Fusion® workshop. Van harte welkom! 

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley en zij heeft het in 2007 in de wereld gebracht. Ik verwijs ook graag naar www.soulbodyfusion.nl