Reiki & Seichem Inwijdingen

 

Als Reiki/Seichem Master Teacher werd ik opgeleid om mensen in te wijden in de 3 Reiki graden. Ik ben dankbaar dat ik een zuiver Master-kanaal mag zijn en respecteer de inwijdingsrituelen en voer ze zuiver uit zoals het hoort volgens het systeem van Mikao Usui. Een Master wijdt zelf niet in maar fungeert als kanaal.

 

Inwijding Reiki 1 & Seichem 1: is in de eerste plaats voor jezelf te healen en spiritueel te groeien alsook je zelfhelend vermogen te activeren. Je energetisch kanaal wordt versterkt en verder opengezet voor het laten doorstromen van Reiki/Seichem energie. Deze energie-overdracht gebeurt via je handen.  Je leert goed aarden wat heel belangrijk is en je afstemmen op de Seichem energie. Ook leer je hoe je jezelf en anderen, dieren, planten, voeding of alles wat fysiek aanwezig is kan healen. Reiki is verbonden met het  element aarde. Met Seichem kan je healen met de energieën van de 4 elementen: aarde (Reiki), vuur (Sakara), water (Sophi-el), lucht/licht (Angelic-light) en biedt een grote meerwaarde. Aarde en water zijn vrouwelijke energieën en vuur, lucht/licht zijn mannelijke energieën. Hierdoor komt ying/yang in het lichaam ook veel beter in balans. Het is een heel veilig systeem voor gever en ontvanger. Het is een verantwoorde investering en mooi cadeau voor jezelf waar je levenslang van kan genieten. Hoe meer je  er gebruikt van maakt hoe sterker en zuiverder je wordt op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je bewustzijn verruimt in samenwerking met een gezonde levensfilosofie.

 

Inwijding Reiki 2 & Seichem 2: je energetisch kanaal wordt aanzienlijk verder opengezet zodat je Reiki en Seichem energie veel meer kan ontvangen en laten doorstromen. Je leert de Reiki en Seichem-symbolen en ermee werken zodat je de energie kan versterken met de krachtige symbolen.  Er worden ook nog vele universele symbolen aangereikt. De symbolen op zich hebben hun eigen kracht en specifieke werking. Je leert ook personen of situaties op afstand healen alsook situaties in het verleden, heden en toekomst met het afstandssymbool Hon Sha Ze Sho Nen .  Er is eigenlijk niets dat je met de 2de graad niet kan healen, het is zo ruim of beperkt als je eigen fantasie. Je kan ook met het afstandssymbool meerdere mensen/situaties tegelijk healen. Je ontwikkelt je intuïtie en leert meer voelen en ervaren wat er gebeurt. Kortom je krijgt een geweldig pakket aan mogelijkheden en kracht. Oefen altijd eerst op jezelf zodat je de kracht en werking van de symbolen ervaart vooraleer je op iemand anders werkt. Je capaciteit en mogelijkheden nemen enorm toe maar eveneens je verantwoordelijkheden. Ook bij deze inwijding groei je in bewustzijn. 

 

Bij de derde graad wordt de Reiki inwijding en de Seichem inwijding apart gegeven.

Inwijding Reiki 3 is opgesplitst in 2 delen:

Reiki 3a: Je kanaal wordt nogmaals verder opengezet voor het doorstromen van Reiki-energie. Je wordt ingewijd in het mastersymbool Dai-Kho-Myo zodat je mogelijkheden ruim versterken om te healen maar deze inwijding is voornamelijk bedoeld voor je eigen ontwikkelingsproces en spirituele groei. Je mag je nu Reiki Master Practitioner noemen. Je ontvangt ook de neveninitiaties YOD en MELCHIZEDEK. Deze cursus wordt gegeven op een halve dag en op aanvraag aangeboden. Vervolgens wordt er in overleg een datum geprikt.

Reiki 3b: hier wordt je opgeleid om mensen zelf te leren inwijden. Je bent nu Reiki Master Teacher  (Reiki 3a + 3b) Deze opleiding is bedoeld voor professionele doeleinden.

 

Inwijding Seichem 3 is opgesplitst in 2 delen:

Seichem 3a: Je ontvangt de inwijding die bij de 3e graad Seichem hoort en na deze inwijding ben je Seichem Master Practitoner. Je kanaal verruimt wederom om meer energie te ontvangen en te laten doorstromen wat leidt tot een boost in je eigen ontwikkeling en spirituele groei. Je ontvangt eveneens de initiatie van "VIOLETTE VUUR" en de SHACTI-PAC energieoverdracht. Je kan pas hieraan deelnemen als je vooraf reeds Seichem 1, Seichem 2 en Reiki 3a hebt ontvangen. 

Seichem 3b: hier wordt je opgeleid om mensen zelf te leren inwijden. Je bent nu Seichem Master Teacher  (Seichem 3a + 3b) Deze opleiding is bedoeld voor professionele doeleinden.

 

Voel je je ziek, blijf dan thuis aub uit respect voor anderen. Verwittig me tijdig indien mogelijk en ik wens je een spoedig herstel.

Bedankt voor je begrip en medewerking.