Reiki & Seichem Inwijdingen

 

Als Reiki/Seichem Master Teacher werd ik opgeleid om mensen in te wijden in de 3 Reiki graden. Ik ben dankbaar dat ik een zuiver Master-kanaal mag zijn en respecteer de inwijdingsrituelen en voer ze zuiver uit zoals het hoort volgens het systeem van Mikao Usui. Een Master wijdt zelf niet in maar fungeert als kanaal.

 

Inwijding Reiki 1 & Seichem 1: is in de eerste plaats voor jezelf te healen en spiritueel te groeien alsook je zelfhelend vermogen te activeren.

Je energetisch kanaal wordt versterkt en verder opengezet voor het doorstromen van Reiki/Seichem energie en je leert ook hoe je jezelf en anderen, dieren, planten, voeding of alles wat fysiek aanwezig is healing kan geven.

Reiki = element aarde en dus één van de 4 elementen van Seichem.

Met Seichem kan je healen met de energieën van de 4 elementen: aarde, vuur, water, lucht/licht zodat de 4 elementen en Yin/Yang in balans komen in je lichaam.

Aarde en water zijn vrouwelijke energieën en vuur, lucht/licht zijn mannelijke energieën.

Het is een verantwoorde investering en mooi cadeau voor jezelf waar je levenslang van kan genieten. Hoe meer je  er gebruikt van maakt hoe sterker en zuiverder je lichaam wordt en je bewustzijn verruimt in samenwerking met een gezonde levensfilisofie.

Deze cursus wordt gegeven in kleine groepen op 1 lesdag tussen 10u en 17u afhangend van het aantal cursisten.

 

Inwijding Reiki 2 & Seichem 2: je kanaal wordt aanzienlijk verder opengezet voor het doorstromen van Reiki/Seichem energie zodat je veel meer kan ontvangen en doorgeven. Je leert met de Reiki en Seichem-symbolen werken zodat je de energie kan versterken met de krachtige symbolen. Er worden ook nog veel universele symbolen aangereikt.  Je leert ook personen op afstand healen, alsook situaties in het verleden, heden en toekomst met het afstandssymbool Hon Sha Ze Sho Nen. Er is eigenlijk niets dat je met de 2de graad niet kan healen, het is zo ruim of beperkt als je eigen fantasie. Je kan ook met het afstandssymbool meerdere mensen/situaties tegelijk healen. Je ontwikkelt je intuïtie en leert meer voelen en ervaren wat er gebeurt. Kortom krijg je een heel pakket aan mogelijkheden en kracht.

 

 

Inwijding Reiki 3 is opgesplitst in 2 delen.

Reiki 3a: Je kanaal wordt nogmaals verder opengezet voor het doorstromen van Reiki

Je wordt ingewijd in het mastersymbool zodat je mogelijkheden versterken om te healen maar het helpt voornamelijk bij je spirituele groei. Je bent dan Reiki Master.

Reiki 3b: hier wordt je opgeleid om mensen zelf te leren inwijden. Je bent nu Reiki Master Teacher  (Reiki 3a + 3b)

 

 

Voel je je ziek, blijf dan thuis aub uit respect voor anderen. Verwittig me tijdig indien mogelijk en ik wens je een spoedig herstel.

Bedankt voor je begrip en medewerking.