Soul Body Fusio Workshops

 

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshop leer je het Soul Body Fusion® proces toe te passen op volwassenen, kinderen, dieren en het belangrijkste ook op jezelf. De workshop is bedoeld voor iedereen die zichzelf en spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledig potentieel en daarmee beter wil functioneren in het dagelijks leven zowel privé als op het werk. Er wordt ook uitgelegd hoe en waarom Soul Body Fusion® life werkt maar dat het even krachtig werkt op afstand bij volwassenen, kinderen en dieren. Je leert alles in één dag, je kunt deze techniek direct toepassen en de meeste mensen ervaren een transformatie na de workshop die vaak gepaard gaat met buitengewone healing op fysiek, emotioneel en/of mentaal niveau. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat je lichaamsfrequentie (trilling) een meetbare bewustzijnssprong maakt al na 1 sessie. Wat zou het voor jou kunnen betekenen als je Soul Body Fusion® naar believen dagelijks zou kunnen toepassen?                         

Door deze Soul Body Fusion® workshop te volgen kun je het Soul Body Fusion® proces activeren door de intentie te zetten. Je ontvangt een Soul Body Fusion® sessie en je leert 1 op 1 sessies geven en het toepassen op jezelf. Een sessie duurt 2x10 min. met een korte pauze ertussen. Tijdens deze sessie wordt de ontvanger ondergedompeld in een hoog geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt. Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (zielsenergie) meer in het lichaam. Je doet dit tegenover elkaar zittend terwijl je je vingertoppen 2x10 min. op de vingertoppen van de ontvanger legt. Je leert het ook toepassen op afstand.

Voor mij betekent dit elke dag kiezen tussen een gewone dag of een fantastische dag. Ik voelde de verandering in mijn leven door terecht te komen in een positieve flow, meer gedreven te zijn, uitstelgedrag om te polen in daadkracht. Meer innerlijk geluk en harmonie te ervaren en aan te trekken wat ik nodig heb zodat alles meer vanzelf gaat. En de kers op de taart is leven in een betere gezondheid door elke dag 5 min. Soul Body Fusion® te doen. Ik mocht ook al vele mooie verhalen horen van mensen die sessies ontvangen hebben en wens iedereen hetzelfde toe of nog veel meer.

Het boek "Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer" dat geschreven is door Jonette Crowley wordt sterk aangeraden na een workshop te lezen. Die is hier verkrijgbaar of in elke boekhandel. Neem ook een kijkje op  www.soulbodyfusion.nl 

 

Na het ondertekenen van de Soul Body Fusion® Practitioner richtlijnen van Jonette Crowley ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat en kan je met trots een gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner zijn.