7-delige reeks geleide Meditaties

 

Deze reeks van helende geleide meditaties in samenwerking met de Engelen, Aartsengelen, Kosmische energieën: Licht - Liefde - Kracht, Violette Vuur, werken met Universele Symbolen, Kristallen en edelstenen enz. helpt ons te transformeren, spiritueel te groeien en mooie blessings te ontvangen.

Ik begeleid jullie eerst om tot jezelf te komen en spanningen los te laten door een bewuste ademhalingstechniek om dan in diepe verbinding te gaan met de  aarde en vervolgens  vanuit die stevige basis ons af te stemmen op de schatten van het Universum, de Kosmos. We komen dichter bij onszelf en gaan beter voelen, ervaren, waarnemen wie we in essentie zijn. Groeien in bewustzijn en meer in zielsverbinding komen is het grote doel. We gaan op zoek naar innerlijke rust, vrede, geluk en harmonie in onszelf en Licht en Liefde in onszelf te laten toenemen en ons ware "ZIJN" te ervaren.

Deze reeks van 7 avonden wordt intuïtief aangeboden naar gelang de behoefte van de groep op dat moment.

Mediteren helpt je groeien in bewustzijn, diepe ontspanning te ervaren en vanuit liefde meer in balans en harmonie te leven met jezelf en anderen.

Voor of na de meditatie  is er gelegenheid om een spirituele kaart te trekken die inzicht kan geven in de dingen die ons op dat ogenblik mentaal bezig houden.

Na de meditatie volgt nog een korte uitwisseling om je ervaring te delen. 

Wil jij je engageren en een vaste waarde zijn in de groep om de groepsenergie op te bouwen en te versterken en zo elkaar optillen naar een hoger niveau van bewustzijn.

 

Indien gewenst mag je je eigen meditatiekussen en (warme) sokken meebrengen.

Stoelen, water, thee en koekjes zijn ter beschikking. 

Schoenen, jassen blijven in de hal en tassen boven onder het schab, gsm's uit aub.

 

Welkom vanaf 19u15, een kwartier voor aanvang zodat we op tijd te kunnen beginnen om 19u30. We sluiten uiterlijk om 21u30 af.

 

Bij belet graag tijdig op gsm-nr. verwittigen zodat we niet onnodig wachten op iemand die niet komt. Voel je je ziek, blijf dan thuis aub uit respect voor anderen. Verwittig me tijdig indien mogelijk en ik wens je een spoedig herstel.

Bedankt voor je begrip en medewerking.