Alternatief voor individuele begeleiding tijdens Corona

Online video gesprek en healing op afstand

 

Tijdens deze heftige langdurige onzekere periode is er veel nood aan healing. Veel mensen lijden aan een depressie, burn-out, zijn uit balans of voelen zich niet goed in hun vel door eenzaamheid, laag zelfbeeld, futloosheid, ... en daarom heb ik me toegelegd op een alternatief voor individuele begeleiding dat online gebeurt en zo 

de corona maatregelen  kan respecteren tijdens de begeleiding en healing.

Dit is eveneens een mogelijkheid voor mensen die veraf wonen of in het buitenland verblijven.

Lees meer info over individuele begeleiding door te drukken op volgende knop.

Ik bied via Microsoft-Teams een online video gesprek aan om de werkpunten eerst te bespreken en geef achteraf een healing op afstand. Voor de ontvanger is dit misschien moeilijker te ervaren maar ook deze manier werkt zeker. Afstand, tijd en ruimte heeft geen impact op energieoverdracht en healing. 

Voel je je hiervoor aangesproken of wil je meer info dan kan je me contacteren op het gsmnr: 0474/82 47 97 of email annick@anni-chi.be

Na een afspraak te maken stuur ik je een uitnodigingslink via email om dan deel te nemen aan het gesprek.

Teams is een heel gebruiksvriendelijk platform en het is toepasbaar op smartphone, tablet, PC, laptop. Je download eerst de Teams app via de appstore op je smartphone of tablet of je installeert Microsoft-Teams op je laptop of PC.

Vervolgens klik je op het afgesproken tijdstip op de uitnodigingslink in je email en wacht je in de lobby tot toelating om het gesprek te beginnen.

Na het gesprek kan je jezelf in een confortabele meditatieve zit- of lighouding plaatsen en je open stellen om de healing van op afstand te ontvangen gedurende +/- een half uur tot drie kwartier. 

Achteraf volgt er nog een korte uitwisseling.