Online individuele begeleiding en afstandshealing

 

Veel mensen lijden aan een depressie, burn-out, zijn uit balans of voelen zich niet goed in hun vel door eenzaamheid, laag zelfbeeld, futloosheid, blokkades, één of ander misbruik, onverwerkt trauma, of ....

Ik heb me toegelegd op een alternatief voor individuele begeleiding dat online gebeurt en zo mensen die zich niet of moeilijk kunnen verplaatsen toch kan helpen. 

Dit is eveneens een mogelijkheid voor mensen die veraf wonen of in het buitenland verblijven.

Het werkt even krachtig als live omdat  afstand, tijd en ruimte eigenlijk niet bestaan zoals wij dat ervaren in ons aardse leven. Het heeft geen impact op energieoverdracht. Energie volgt de geest maw. de energie zal naar daar stromen waar de focus of aandacht wordt op gericht.

Lees meer info over individuele begeleiding door te drukken op volgende knop.

Ik bied via Microsoft-Teams een online video gesprek aan om de werkpunten eerst te bespreken en geef achteraf een healing op afstand. Voor de ontvanger is dit misschien moeilijker te ervaren maar ook deze manier werkt zeker.

Voel je je hiervoor aangesproken of wil je meer info dan kan je me contacteren op het gsmnr: 0474/82 47 97 of email annick@anni-chi.be

Na een afspraak te maken stuur ik je een uitnodigingslink via email om dan deel te nemen aan het gesprek.

Teams is een heel gebruiksvriendelijk platform en het is toepasbaar op smartphone, tablet, PC, laptop. Je download eerst de Teams app via de appstore op je smartphone of tablet of je installeert Microsoft-Teams op je laptop of PC.

Vervolgens klik je op het afgesproken tijdstip op de uitnodigingslink in je email en wacht je in de lobby tot toelating om het gesprek te beginnen.

Na het gesprek kan je jezelf in een comfortabele meditatieve zit- of lighouding plaatsen en je open stellen om de healing van op afstand te ontvangen gedurende +/- een half uur. Achteraf volgt er nog een korte uitwisseling.